Programma Management Instituut

Masterclasses en workshops

Vanuit de ervaring met meer dan 150 programma's en onze kennis van methoden & technieken, hebben wij een portfolio van masterclasses en workshops ontwikkeld. We slaan bruggen tussen interventies als programma- & verandermanagement, procesmanagement en projectmanagement.

De basis van ons aanbod is een breed georiënteerde Masterclass. Voor specifieke onderwerpen en bepaalde soorten programma's zijn er workshops. We gaan ook daarin een stap verder door verbanden te leggen tussen interventies en leveren toegevoegde waarde vanuit onze meer dan 10.000 'vlieguren'.

De Masterclass geeft een breed inzicht in alle aspecten van veranderprogramma's. Deze omvat 25 bouwstenen die op allerlei manieren tot blokken gecombineerd kunnen worden, maatwerk dus voor confectie prijs. We werken het liefst met de praktijk cases van de deelnemers. Een standaard case hebben we ook. Er is veel ruimte om te oefenen en te reflecteren. De Masterclass wordt vaak in company gegeven om te kunnen inspelen op de specifieke uitdagingen waar de organisatie voor staat.

De Masterclass is bestemd voor opdrachtgevers, verandermanagers, business change managers en programmamanagers. Bij uitvoering in company kunnen ook leden van het programmateam en projectmanagers betrokken worden.

Na de Masterclass hebt u ervaring opgedaan met alle interventies en technieken die u moet toepassen voor succesvolle uitvoering van uw veranderprogramma.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide beschrijving.

Omdat de praktijk de beste leermeester is, hebben we over deze onderwerpen ook een aanbod van business simulaties (games) zie Game 2020: achieving sustainable change.