Programma Management Instituut

Profiel Hans van Leeuwen (HqL)

Hans van Leeuwen

Hans is al ruim 25 jaar beroepsmatig bezig met veranderprogramma's en projecten. Hij legt zijn hele ziel en zaligheid in zijn opdrachten. Zijn succes komt voort uit zijn talent om alle betrokkenen te enthousiasmeren voor de te bereiken doelen.

Zijn passie om in teamverband iets unieks neer te zetten geeft veel energie. Het doel en de benefits staan daarbij altijd centraal.

Hans is oprichter van Dirigentem (IN REGIE!). Hij leidt complexe veranderingen bij opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en bij de overheid. Door zijn ervaringen in zowel de Business en ICT is hij is staat om de verbinding te leggen. Hij is in staat om de veranderingen daadwerkelijk te implementeren en te borgen in de organisatie, de bedrijfsprocessen en ICT landschap

Na zijn studie Wiskunde & Informatica is hij 4 jaar officier geweest bij de Landmacht, 14 jaar werkzaam geweest bij Cap Gemini als Programmamanager, om vervolgens bij ING in dienst te treden als programma directeur (5 jaar). Bij Berenschot leerde hij de kneepjes van de veranderkunde en bij UWV kwam de politiek erbij.

Hans is al jaren betrokken bij het vormgeven van het vakgebied. Hij was betrokken bij het schrijven van meerdere boeken & methoden voor project-, programma- en verandermanagement. Het werken met Best Practices in deze aanpakken is zijn specialiteit. Gebaseerd op deze theoretische kennis en praktische ervaring geeft hij al meer dan 10 jaar Masterclasses in binnen en buitenland.

Hans is IPMA A gecertificeerd.

Linkedin