Programma Management Instituut

Profiel Hans van Leeuwen (HvL)

Hans van Leeuwen

Met zijn belangstelling voor mensen en organisaties verbaast hij zich erover dat de resultaten van veel projecten, programma's en veranderinitiatieven niet goed zijn. Dat moet beter kunnen. Een betere visie, een andere aanpak, betere en meer gerichte samenwerking, ander gedrag van leidinggevenden en medewerkers zijn hierbij cruciaal. Dat geldt ook voor de effecten die veranderingen moeten hebben: betere en/of goedkopere dienstverlening aan klanten. Als daar niet op gestuurd wordt gaat het niet werken!

Waar geniet ik van? Als we geïnspireerd raken door de resultaten die we halen, als mensen boven zichzelf uit stijgen. En zich bewust worden van wat ze eigenlijk kunnen!

Hans heeft het talent om mensen te verbinden met het resultaat, inspireren door te doen. Een goede en brede analyse is nodig om passende interventies te kunnen bedenken. En perfecte communicatie om mensen in beweging te krijgen.

Hij is gestart als jurist en heeft zich ontwikkeld tot programma- en verandermanager. Hij heeft ook een flink aantal complexe projecten op zijn naam staan, voor een belangrijk deel in internationale setting. Resultaten zijn behaald in de overheid, maar ook in het bedrijfsleven: telecom, financiïle sector, logistiek (ProRail, Schiphol) en industrie.

Vanuit die brede ervaring heeft hij ook rollen vervuld als trainer, organisatieadviseur en coach.

Hans is ondermeer MSP Advanced Practitioner en werkt en denkt op IPMA-B niveau.

Linkedin